Despre Livrare

Livrarea produselor cumpărate se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, oriunde în tara.

Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore și 2 zile lucrătoare.

Livrarea se face de regula în 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii dumneavoastră pentru produsele aflate pe stoc.

Termenul de livrare în cazul achitării comenzii online cu cardul se va decala cu timpul necesar confirmării plații dumneavoastră.

Ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare în condiții speciale, caz în care clientul va fi anunțat din timp.

Costurile de livrare

  1. Pentru livrarea în localități care fac parte din rețeaua Fan Courier (lista aici):
    • GRATUIT pentru comenzi care depășesc 150 Lei
    • 15 RON (cu TVA inclus) pentru comenzi pana la 149 RON.
  2. Pentru livrarea în localități care nu fac parte din rețeaua naționala Fan Courier la costurile de mai sus se adaugă taxa pentru kilometri suplimentari parcurși. (0.8 RON + TVA).


Daca localitatea de destinație a coletului nu se afla în rețeaua naționala de acoperire a Fan Courier, cumpărătorul poate alege sa ridice personal coletul de la punctul Fan Courier, din cea mai apropiata localitate, caz în care nu trebuie sa plătească pentru numărul de kilometri suplimentari. 

Daca dorește sa ridice personal coletul de la punctul Fan Courier, cumpărătorul trebuie sa menționeze acest lucru in comanda. 

Costurile de livrare sunt suportate de către cumpărător si vor fi evidențiate în factura emisa alături de produsele comandate. 

In contul persoanelor către care livrarea unui colet nu a putut fi finalizata cu succes, nu vom mai prelua comenzi cu plata ramburs. 

Daca la primirea coletului observați eventuale probleme privind integritatea acestuia, pentru a beneficia de înlocuirea produselor deteriorate din culpa curierului veți întocmi un proces verbal de constatare în momentul livrării.

Reclamațiile ulterioare privind aceste aspecte sunt nule. După efectuarea comenzii clientul va fi contactat telefonic pe numărul introdus la datele personale din contul lui, de către un reprezentant StickereMag.  Comanda va fi livrata numai după confirmarea telefonica. In cazul în care clientul nu va putea fi contactat la telefon, comanda va fi anulata.

Stickere perete decorative, oferte stickere perete decorative, promotii stickere perete decorative, cumpara stickere perete decorative

Stickere Mag vine în ajutorul tău cu stickerele decorative de cea mai bună calitate.